lördag 5 mars 2011

Bilder på Monty

Fick en hälsning med bilder från Montys (Danny Boys) husse och matte, tack!
Dom är inte så små längre dom där valparna. ;)Dom går på valpträning för blivande hemvärnshundar och det verkar Monty trivas med och sköter sig bra. :)

Fått rapporter från dom andra i D-kullen oxå, och alla har antingen börjat eller ska börja kurs. Jättekul för valparna som har turen att få hamna i så aktiva hem!

Det kommer såklart rapporter även från dom lite äldre kullarna, och det är jättekul att få veta hur allt går och hur ni har det!
Det blir ett ganska stort gäng som kommer till södras läger i år, om jag har räknat rätt så blir det 7 st fördelat på B,C & D-kullen. Vad kul det ska bli att träffa så många av er!

Dusty mår bara bra trots sitt gipsade ben. Fascinerande hur dom anpassar sig, han far fram som en liten iller och verkar helt obekymrad. :) Han stödjer en hel del på det gipsade benet, och det kan bidra en del till att han inte tappar riktigt så mkt muskler som han hade gjort annars.

Diwa (Doriz Day) skulle varit här ett par veckor medan husse och matte åker på semester, men tyvärr så hade det blivit svårt med en gipsad Dusty. Lek och umgänge med en jämngammal valp hade nog inte varit att rekommendera med ett brutet ben även om han verkar ganska ok. Som tur är så löste det sig bra för Diwa ändå, och vi får förhoppningsvis chansen att umgås vid nåt senare tillfälle. ;)

Idag har det varit hopp om vår, den mesta snön är borta och solen har varit framme hela dan. Härligt att kunna gå ordentliga promenader och träna på snöfri plan! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar