måndag 11 juli 2011

RM i Osby

Vi har haft några väldigt trevliga dagar på Hoffe-RM i Osby! Så kul att träffa alla dessa trevliga människor kombinerat med hundtävlingar!

Vi själva började bra med att Connie fixade ett 1:a pris i lydnadsklass 2 på 170,5 p och med det blev hon även riksmästare i lydnad! Verkligen jättekul! :)
Jag har själv inga bilder tagna från lydnaden på fredagen el brukstävlingarna på lördagen, men förhoppningsvis finns det nån annan som varit duktig med kameran så det kommer lite bilder senare.

Lite bilder har jag iaf från söndagens IHF-utställning. Jag har inte tagit många av dom själv eftersom jag var lite överallt. ;) Men några var snälla och tog lite bilder med min kamera så jag iaf har några att lägga ut. Tack!
Det var lite stressigt att hinna med allt på söndagen, men vilken tur jag har som har så hjälpsamma valpköpare som hjälper till att ordna och fixa så det funkar! Själv hade jag inte rett upp det så jag säger stort tack till er!

Först kommer lite bilder på Figaro (Devil in disguise) som ställdes i valpklass hanar 6-9 månader med en 3:e placering. Grattis!
Här hantering av domaren.
Dusty (Don juan) blev 2:a i klassen med Hp.
Bäst av dom unga pojkarna gick det för Jaxon (Dream Catcher) som blev bästa hane 6-9 månader med Hp! Stort grattis till er!Diwa (Doriz day) ställdes i tikklassen för valpar 6-9 månader och blev 3:a med Hp. Grattis!

Heksa med sina 8-månadersbarn ställde upp i avelsklass för valpar, dom fick en jättefin bedömning och blev bästa avelsgrupp för valpar med Hp! :)
Här är det Heksa, Dusty, Figaro, Jaxon & Diwa. Inte helt lätt att få alla att stå snyggt samtidigt. ;)
Här halva avelsgruppen med Heksa, Dusty & Figaro.
Det blev även en uppfödargrupp med samma hundar i valpklassen, och även den slutade med bästa uppfödargrupp och Hp! Jättekul! Vad duktiga ni var allihop på att ställa ut era vovvar, och extra glad blir jag såklart att ni visar dom även i grupp! Tack!

Collin (Captain Collin) ställdes i bruksklass hanar och gjorde det riktigt bra med Excellent, Ck och en 3:e placering! Grattis!

Heksa ställdes i bruksklass och fick Excellent.

Kita (Brilliant Bianca) var anmäld i öppenklass och fick Very Good. Domaren var lite petig med hennes lite långa vita bröstfläck. ;) Vad kul det var att träffa er och fina Kita igen!
Här väntar Niklas & Kita på att gå in i ringen.


Connie gick i öppenklass och fick Excellent.

Jag saknar en hel del resultat eftersom det är svårt att hinna med att se allt, men Doffe (Avrafastes Dolf) fick Excellent med ck i veteranklass men fick se sig slagen av den vackra damen Guardhofs Camaro i BIR & BIM-veteran. Grattis till Märit & Tove (Guardhofs Camaro) som är så vacker trots sina 12,5 år!

Doffe (Avrafastes Dolf) hade en riktigt bra dag och blev bästa hane med Cert, IHF-Cert och slutligen BIM!
Det var en riktigt härlig upplevelse, stort grattis Ewa, Christer och fina Doffe! :)


I kampen om BIS blev han slagen av den vackra tiken Gräfin von der Rammelburg, stort grattis Åsa till era fina framgångar!

Årets super-riksmästare för sammanslaget bästa resultat i lydnad, bruks och utställning Lisa Fribing & Hässlehoffs Gaia-Guccidotter! Jättegrattis!

Caisa & Boston (Cassius Clay) var nere över dan och hejade på sina släktingar. Allra bäst dom här varma dagarna var det att rulla sig i gräset i skuggan. ;)
Jag har säkert missat en massa som jag får lägga till senare. ;)
Vad kul det varit i helgen, och extra kul att få träffa alla trevliga valpköpare igen! :)

2 kommentarer:

 1. Grattis till fina resultat!
  Tove är faktiskt till å med drygt 13 år =)
  Får jag sno bilden?

  SvaraRadera
 2. Grattis själv!
  Självklart får du sno bilden! :)
  // Eva

  SvaraRadera