tisdag 26 juni 2012

Midsommarhelg och valpflytt

Vi har haft en jättetrevlig midsommarhelg med Ewa, Christer och vovvar på besök. Och Christer offrade sig några gånger som valpvakt medan vi åkte och tränade lydnad med dom stora, det var tacksamt både för oss och dom stora vovvarna. :)

I söndags kom Fia och Niclas från Sundsvall tillsammans med vovvarna Izi (Heziblos Lady Ferula) och Atlas för att stanna ett par dagar innan dom åkte den långa vägen hem med lilla Eagle Eye.

Så senaste veckan har inneburit väldigt trevligt sällskap och en hel del avlastning för min del med valparna, både passning, städning, veterinärbesök och bad. :)

Idag har 3 av valparna flyttat till sina nya hem. Först att åka var Eagle Eye som har en ganska lång resa framför sig till Sundsvall, förutom andra pauser på vägen så stannar dom till och hälsar på pappa Ztyx med flock i Gävle på hemresan.

Eagle Eye som kommer kallas Zip tyckte sin nya hundflock var jättespännande, och både Atlas och Izi verkade tycka han var ok. Ok är ett bra betyg för en liten valp i ny hundflock. ;)


Redo för flytt med sin nya flock

Nästa att flytta var Exclusive Enzo som är den enda som hamnar i närheten, han kommer bara bo en mil bort i Bräkne-Hoby. Kul att ha nån i närheten! :)
Här är han på bild med sin nya familj


Strax efter var det dags för lilla röda tiken Excellent Eilen att åka hemifrån. Hon kommer att bo i Stockholm och ha sällskap av Zingo (Lintrollets Zingo) förutom människoflocken.

Hon fick hälsa på Zingo innan dom åkte, och även om hon tyckte det var lite mer spännande än han så fick hon med ett ok. ;)
Här är hela gänget innan resan härifrån

Jag vet att ni kommer att ta väl hand om dom små guldklimparna, ser fram emot rapporter och önskar er lycka till med allt ni har framför er! :)

Bilderna strular lite och jag gav upp att greja mer, ni får klicka upp dom mindre bilderna för att se dom större. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar