söndag 3 mars 2013

Träning i härligt vårväder

Senaste dagarna har det varit fantastiskt väder, och vi har passat på att träna en del.
Idag var vi ett gäng som träffades, bl a 4 av Heksas söner. Så kul att träffa er och se hur vovvarna utvecklas, ni har varit väldigt duktiga med träningen med tanke på hur bra det gick idag! :)

Figaro (Devil in disguise) tog dom nya störningarna med ro, och skötte sig bra med husse Jan-Erik.
Dom 3 bröderna från E-kullen är väl inte i sin roligaste ålder just nu, men jag tycker dom skötte sig kanonbra alla 3! Efter dom första minutrarna med nyhetens behag av nya hundar och dofter så fixade dom övningarna vi gjorde galant!

Här Enzo (Exclusive Enzo) med matte Camilla. Husse Fredrik var oxå med, men fastnade inte på bild. ;)Kunde ju ansträngt mig att ta en bättre bild på Rufus (Elton John) och matte Rose-Marie. ;)Här Atlas (Easy Express) med matte Josefin. Dom var med hela familjen, men dom andra fastnade inte på bild.Vi hade även trevligt sällskap av Martina med sin mysiga flattetik Lycka, det var ju bra att dom kunde väga upp den manliga dominansen lite. ;)Jättekul att träffa er allihop idag, ni är kanonduktiga med era vovvar! Och nu har ni ju fått se med hur lugna och beskedliga dom blir när dom blir 7 år så ni har nåt att se fram emot! :)

1 kommentar:

  1. Fniss! Förståf att du menar mamma Heksa! "lugnet själv"!

    SvaraRadera