måndag 17 januari 2011

Dream Catcher "Jaxon"

Det kom en trevlig hälsning och bilder från "Jaxon" (Dream Catcher) som numera bor i Helsingborg.
Jättekul med hälsning och bilder, tack! Och den där chockartade minen när det är dags för mat kanske han får ha hela livet, haha.. Så söt!

"Hej Eva!
Vi vill gärna presentera vår Terahofs Dream Catcher, Jaxon, som  är:

glad
pigg
nyfiken
äventyrlig
intelligent
social
orädd
temperamentsfull
kämpe

Jaxon lyssnar till sitt namn och vet var han bor och vilken ingång som är hans egen.
Vid måltider försätts han i trance,  tungan fladdrar och den blir snabbt längre och längre innan han äntligen  "sätter i sig" den goda maten, efter att vi sagt varsågod.
När han kissar utomhus fäster han blicken på matte eller husse och väntar genast på beröm och belöning. Han har också fått en ny idé med att gömma undan sina tuggleksaker så snabbt som möjligt, för att ha vid ett senare tillfälle...

Jaxon har många viloplatser men när det är sovdags är den givna platsen hos husse som för tillfället ligger på en mjuk madrass på golvet. Han blir överlycklig när han äntligen kan krypa nära husse, helst uppe vid hakan, och mysa en stund.
Han har också fått upptäcka världen utanför i olika miljöer och har fått en ny kompis, Zebbe, som är en Phalène på 6 månder. Just nu är de ganska lika storleksmässigt men vi vet, att det dröjer inte länge innan Jaxon skjuter i höjden, förhoppningsvis kommer inte storleken att ha någon betydelse...

Vi tycker att det är så spännande att få lära känna honom, vår egen hoffe.

Här kommer lite bilder på Jaxon, hemmet & husse. "
1 kommentar:

  1. Vad roligt det är att läsa om, och se alla D-barnen i sina hem!
    Ewa och Terahof Captain Collin

    SvaraRadera