måndag 18 april 2011

Träning med Anette & Jocke i härligt vårväder

Igår träffade vi Anette & Jocke och deras vovvar på Ronneby Bk för lite träning. Och helt underbart soligt väder gjorde dagen ännu trevligare! :)

Diwa tränade lite kontakt och valpövningar, och hon är en riktigt glad och sprallig valp. Precis som det ska va när man är 5 månader och livet leker! Gillar att träna gör hon oxå, en härlig liten vovve. :)
Den sista bilden är bara lite arrangerad. ;) Men snart kan hon säkert springa till rutan helt på egen hand.

Diwas "storasyster" Luna (Hässlehoffs Luna-Chaneldoter) föregår med gott exempel och försöker lära henne allt hon kan. Härligt att se Luna så pigg och glad!
Luna tränade lite blandat högre-moment och lydnad.


Jocke tränade lite blandade lydnadsmoment med sin härliga schäfer Orup (Barvatorps Orup). Inte lätt alla gånger att vara grabb och låta bli alla mysiga dofter som finns på nya platser, men han skötte sig bra med lite hjälp av husse och är väldigt trevlig i lydnaden.Connie var ganska "ivrig" när det blev hennes tur, hade nog behövt den där cykelturen innan som jag tänkt. ;)
Heksa tränade lite lydnad och fick chans till sitt i grupp som visat sig vara lite svårt för hennes del. Sitter bra om hon är själv, men lägger sig gärna när det är fler hundar och kopplar ihop det med platsliggning. Hmm, lite att öva på där.


Dusty tränade kontakt och positioner och har blivit ganska duktig på det. Eller rättare sagt så är han duktig på att lura av matte godis. ;)


En riktigt trevlig dag hade vi iaf, det gör vi om!

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder!!! Luna i rutan ser skithäftigt ut!!!
    Ewa

    SvaraRadera