måndag 1 augusti 2011

Ewa & Collin på besök i Blekinge

Ewa har fortfarande semester så hon och Collin kom och hälsade på några dagar förra veckan när jag var ledig. Superkul och jättetrevligt! :)
Väl här blev det ingen semester direkt, förutom sena kvällar och heldagar med träning så ägnade vi en fm åt att fixa staket. Ewa hade både med sig grejerna och fick hjälpa till att sätta upp det -semester var ordet! *skratt* Jag tackar dock väldigt mkt för hjälpen, nu kan inte ens Connie hoppa och sommaren är räddad!

Vi hade en dag med värme och sol då vi tränade både spår och lydnad, men efter det så regnade det väldigt.. Vi tränade förstås ändå och passade på att rasta hundar kombinerat med svampplockning. Det finns ju hur mkt kantareller som helst, och vi har konstaterat att nystekta kantareller funkar ihop med precis all mat!
Vi tränade som sagt även om det ösregnade, även om det var väl blött.. ;) Nedan en bild på Collin under uppletande och en bild efter.


Och en bild på Dusty efter uppletande.

Även Connie & Heksa var såklart med, men det blev inga bilder tagna på dom. Med facit i hand så kunde man ju tagit bilder den dan det var bra väder. ;)

På kvällarna åt och drack vi gott, och en av kvällarna festade vi på väldigt god choklad och rose´vin som Montys ägare Hanne & Torben hade med sig veckan innan. Lyx! :)
Tyvärr lyckas jag inte vända bilden i bloggen av nån anledning.. ?

Ewa hade även med sig en ny flagga från henne och Christer och bytte den vid infarten till huset, det blev jättefint! Tack! Den har stört mig med ett tag, men utan att jag gjort nåt åt den.. ;)

På kvällarna har hundarna ägnat sig åt sitt nyaste intresse att plocka päron från trädet och äta, det fick bli ett stopp på det så småningom när det började gå överstyr.. Det får nog räcka med att dom äter hallon och blåbär i tid och otid.

Tack Ewa för jättetrevliga dagar, kan inte komma på nåt roligare sätt att ägna lediga dagar till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar