måndag 15 augusti 2011

Kennelträff

Vi har haft en helt underbart kul helg med massor av hundträning och trevligt umgänge! Stort tack alla ni som kom och bidrog till att det blev såna kanondagar! :) Vi hade tyvärr lite bortfall p.g.a. sjukdom och annat, men ni som missade denna helgen får ta igen det vid annat tillfälle.

Vi började redan i torsdags kväll med lite uppletande och lydnadsträning. Under fredag,lördag och söndag har vi förutom mer lydnad och uppletande även spårat och tittat på lite skyddsträning.

Alla har hjälpts åt för att få allt att funka, stort tack!!
Dom flesta bilderna nedan är tagna av Christer Andersson, tack för bilderna!

Här ett par bilder på Boston (Cassuis Clay) och matte Caisa på lydnadsplanen


Collin (Captain Collin) tränade med matte Ewa, första bilden är under budföring och den andra inlärning av skall


 Jag & Connie tränade lite blandat, nedan är det position och rutan


Diwa (Doriz Day) med matte Anette tränade bl.a apportering och visade dom andra hur duktig hon är med tasstarget
Figaro (Devil in disguise) och husse Jan-Erik fick lite hjälp av Anette att lära in tasstarget. På bilden under har han gått ett väldigt lyckat spår.


Dina (Dancing queen) kom från Danmark med husse Tobbe. Även dom har tränat lydnad, och understa bilden visar när Dina hittar föremål i sitt spår. Har ju inte träffat Dina sen 8 veckor så det var riktigt kul att få se henne igen! (Och husse med förstås;)


Izor (Bouncing Bart) med matte Sanna tränade lite blandat, på bilderna nedan apportering och belöning hos mottagare på budföring


Smilla (Apple Pie) tränade lydnad och spår, nedan en bild från lydnaden

Jocke & Orup tränade lite skydd förutom spår och lydnad


Dusty (Don juan) tränade bl.a. lydnad och han och många fler behövde träna på ordning och reda i leken. ;)


Pixza tränade spår med "buse" i slutet, och visade hur skyddsträning fungerar


Med Heksa passade jag på att få tävlingslik träning, nedan är det framåtsändande och skall


Doffe tränade både lydnad och spår. Första bilden lydnad med matte Ewa, och bilden under spår med husse Christer.


D-kullens pappa Krasse (Hässlehoffs Krasse-Samoason) med husse Roger kom till allas glädje och hälsade på! Jättekul att träffa er igen! :) Om Krasse uppskattade sina odågor till barn är väl en annan femma.. ;)
Tack för att ni tog er tiden att hälsa på och låta alla få träffa trevliga Krasse! (Och husse där med såklart;)

Vi hade en lektävling med en massa föremål i en ruta 10x10 meter där vi tävlade i lag, och man får väl medge att Sanna med Pixza och Anette med Diwa vann med ganska stor marginal.. ;) Grattis till er!

Sen spelade vi kubb efter att ha nattat vovvarna, och det är ju helt otroligt att man kan va så bra på nåt trots att man är ringrostig! Haha
Ett väldigt fint vandringspris är instiftat inför kommande år! :)

Vi har haft en sån härlig helg, tur med vädret hade vi dessutom! Fler bilder kommer på en egen sida närmsta dagarna. Stort tack alla för den trevliga helgen, jag tror bestämt jag har hittat alla dom bästa valpköparna! :)

1 kommentar:

  1. Tusen tack för en trevlig helg och vilken tur att vandringspriset inte börjar gälla förräns nästa år, eftersom jag inte var i det vinnande laget, även om det kändes så samt att vi gärna ville tro det. Hårt var det eftersom jag har träningsvärk i skrattmusklerna. Ses snart igen.

    Mvh Anette & Diwa

    SvaraRadera