torsdag 8 september 2011

Lite blandat

Det har varit lite hektiskt ett tag och dåligt med uppdatering. Förra veckan åkte vi till Ewa & Christer i Vaggeryd inför Dustys flytt dagen efter. På så sätt sparade Svante och Malin en del körtid från Lidköping och vi kunde ist umgås under några timmar på fredagen.
Vad kul det var att träffa er och Fia (Chick Carrie) igen! :) Tiden går fort och vi har inte setts sen Mh´t i november förra året. Fia var lika härlig och trevlig som vanligt, och vi hann med både spår, uppletande och lite lydnad. Nedan lite bilder på Fia.Collin, Doffe, Ewa & Christer hann vi se ännu mer av och hann med lite träning både tors kväll och fredag. Jättekul! Nedan en bild på Ewa & Collin.

Det var som sagt dags för Dusty att flytta till sitt nya hem. Det kändes såklart lite för den här gamla matten, men bättre hem hade han inte kunnat få! :) Har fått lite rapporter och han verkar anpassa sig väl, och hans nya flock verkar tycka mycket om honom trots hans klumpighet och sina unghundsfasoner. ;)
Nedan lite bilder på Dusty.Dusty ska spåra med husse Svante

Det blev ett par väldigt trevliga dagar, tack igen Ewa & Christer för att ni hjälpte till att lösa allt så bra!

På vägen upp till Vaggeryd förra veckan mötte vi upp med Anette, Luna & Diwa för lite träning. En trevlig paus med ett par timmars träning och god räkmacka. ;)

Även idag träffades vi Anette & vovvarna fast på Ronneby Bk för lite träning. Vi har haft ett par jättetrevliga och givande timmar, och faktiskt lite tur med vädret. ;)
Nedan ett par bilder på Luna

Och så några på Diwa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar