tisdag 20 mars 2012

Tips för mattjuvar

Dinas husse Tobbe provar sig fram för att få Dina att inte sno mat från bänkar eller bord. Här kommer lite väl genomtänkta tips från Danmark! :)


Topp 5-lösningar till alla som har problem med hundar som tar mat från diskbänkar eller bord. - Problemen ska botas genom:

5. Att ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG ha mat framme. Överväg evt. att leva enbart av vatten, och lär hunden detsamma!
4. Att hitta en skyddsbunker från 2a världskriget och äta i den. Kom ihåg att stänga hunden ute, INNAN matlagningen påbörjas!
3. Att bara förtära flytande mat. Maten intages i en djuphavs dykartank, med sugrör. Kom ihåg att INTE dela sugrör ut till hunden!
2. Importera ett lejon från Afrika, och dressera den till att vara matvakt. Lejonet bör tränas att sitta uppe på diskbänken, så den kan stirra NER på hunden, och därigenom verka mer hotfull.
1. Att byta hunden mot en kanariefågel. Fågeln ska bli i buren. Alltid.

4 kommentarer:

 1. Tobbe - Vilket sätt har du valt?

  SvaraRadera
 2. 5. Går inte om man har familj. Dessutom stjäl hunden vatten, om det är enda möjligheten..
  4. Bunkern funkar inte, då hunden gräver en lång tunnel under, som slutar precis under matbordet.
  3. Djuphavstank är också uteslutet, då hunden ju älskar att dyka och dessutom snabbt lurar att det är sugrör hon ska sno...
  Så jag jobbar nu intensivt på punkt 2. Lejonträning är inte så svårt som hundträning! Katter har väldigt lätt för att lära.. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha!!! Låter som du har något på gång där! Blir kul att höra om du väljer katt- eller hundträning!
   (Tror jag redan vet!)

   Radera
 3. Själv provade jag att ha matpåsen stående framme för att de alltid skulle vara mätta och glada men de valde iallafall oxfile ;-)

  SvaraRadera